Om os

Cafe Baghuset åbnede i 2009

Vores stemningsfyldte cafe er intim, men samtidig både hyggelig og afslappet, og her kan nydes dejlig mad, samt både kolde og varme drikkevarer. Vores filosofi er at lave mest muligt fra bunden og benytte så mange danske råvarer som muligt og det mener vi, gerne skulle give vore gæster en god og lækker madoplevelse.

Vinder af Byens bedste Café 2016

Vinder af Byens Bedste Resturant Oplevelser 2015

Her tilbydes

Her tilbydes lækker brunchtallerkener; varm og friskbrygget kaffe på bønner fra Peter Larsen Kaffe; spilkogende vand til the efter din smag; hjemmelavet varm kakao – så bliver den ikke bedre; Milkshakes så englene synger; lokale øl fra Viborg Bryghus og nationale fra Carlsberg; juice, smothies og cocktails til enhver smag; Økologiske safter fra Brdr. Adelhardt; dejlige friske frokostretter; overdådige salater; hjemmebagt bagværk og vores fantastiske 2 – 3 retters menuer.

Vinder af Byens bedste Café 2017

Cafe Baghuset er inspireret

Cafe Baghuset er inspireret af cafekulturen rundt omkring – Viborg, Århus, København, London, Paris m.fl. og vi synes selv at vi vælger og har valgt lidt af det bedste fra det hele. Cafe Baghuset er inspireret af cafekulturen rundt omkring – Viborg, Århus, København, London, Paris m.fl. og vi synes selv at vi vælger og har valgt lidt af det bedste fra det hele. Gennem årene har vi med stor succes afviklet mange forskellige selskaber, hvilket giver Baghuset en stor alsidighed. Torsdag og fredag holder vi aftenåbent, hvor der kan nydes a la carte retter, 2-3 retters menu samt vore klassiske cafe retter

Det er kunden der sikrer vores fortsatte eksistens

Det er kunden der sikrer vores fortsatte eksistens, og derfor vil vi altid sætte dig som kunde i centrum. Skulle det mod forventning ske, at du har haft en uheldig oplevelse håber vi at du vil kontakte personale eller ledelse i cafeen, for gennem Ris bliver vi bedre og af ros bliver vi glade. Cafe Baghuset er inspireret af cafekulturen rundt omkring – Viborg, Århus, København, London, Paris m.fl. og vi synes selv at vi vælger og har valgt lidt af det bedste fra det hele. Gennem årene har vi med stor succes afviklet mange forskellige selskaber, hvilket giver Baghuset en stor alsidighed. Torsdag og fredag holder vi aftenåbent, hvor der kan nydes a la carte retter, 2-3 retters menu samt vore klassiske cafe retter

Team bag Baghuset

a

Det samlede team bag Baghuset danner et energisk, frisk og dynamisk team, som gerne vil yde det allerbedste for vore kunder, og give hver eneste en god oplevelse på cafeen. Dette kan være grunden til at vi blev kåret til Byens Bedste Restaurantoplevelse i 2015, Byens Bedste Cafe 2016 samt Byens Bedste Cafe 2017, en ære vi er meget taknemmelige for, og vil gøre vores bedste for at leve op til!

Vi har valgt at prioritere en smilende og hurtig service.

Vi har gennem årene solgt mange af vores flotte gavekort – gaven til én du holder af, når du lige mangler den rigtige gave. På cafe Baghuset indløser vi vouchere fra Bellevue og GoodTimes samt Gavekort fra Viborg Handel.

Vi ser vores medarbejdere som en af de vigtigste ressourcer

a

Vi ser vores medarbejdere som en af de vigtigste ressourcer for cafe Baghusets fortsatte udvikling. Vores serveringspersonale er ansat på grund af deres gode humør og venlige sind og er som regel ikke faglærte, hvorfor de tillærer sig færdigheder løbende.