Handelsbetingelser hos

Café Baghuset ApS

Du bedes venligst læse nærværende handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da handelsbetingelserne er gældende for elektroniske gavekort.

Baghusets gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig. For at benytte gavekortet skal du blot oplyse gavekortskoden, som du modtager på mail efter køb.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos Café Baghuset Viborg.

Gavekortet udbydes af:
Café Baghuset Aps
8800 Viborg
CVR nr.: 32452590
Telefon: +4526162164
E-mail: info@baghuset.net

 

Kvittering
Når du har gennemført betalingen, modtager du straks gavekortet per mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din mailadresse, så din ordre når rigtigt frem. 

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm. 

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte Café Baghuset Viborg, som derefter vil hjælpe dig.

 

Betaling
Cafe Baghuset ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning kontakte/sende gavekortet tilbage til udbyderens adresse.

Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din henvendelse/forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i mailen/forsendelsen.

 

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Gyldighedsperiode
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Herefter har du mulighed for at få udbetalt eventuelt restbeløb på gavekortet uden beregning i op til et ét år efter gavekortets gyldighed er udløbet ved at kontakte udbyderen, jfr. kontaktinformationen.

 

Saldo
Saldo på gavekortet kan tjekkes ved at kontakt Café Baghuset indenfor åbningstiden.

 

Reklamation
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Cafe Baghuset ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Aktivering af gavekort
Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved levering/gennemførsel af betaling.

 

Anvendelse af gavekortet
Dit gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter hos Café Baghuset Viborg.

Gavekortet anvendes ved oplysning af gavekortskoden, og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@baghuset.net

 

Ikrafttræden
Disse handelsbetingelser træder i kræft fra og med den 19. december 2020.

KONTAKT OS PÅ

26 16 21 64

ELLER VIA MESSENGER

OBS! Bestilling via mail er ikke muligt.

RING TIL OS
så finder vi et bord til dig

26 16 21 64

OBS! Bordbestilling via mail er ikke muligt.

ÅBNINGSTIDER

ALLE DAGE
10:00 – 20:00

Grundet COVID-19 har vi kun åbent for mad og drikke to-go.